ПОСЛОВНИ И ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ

PRESS

 

Пре него што станете пред шалтер факултета који хоћете да упишете...

На српском образовном простору од прошле школске године појавио се још један факултет са новим студијским програмом из информационалних технологија, чија делатност унапређује и проширује понуду у високом образовању. Тим поводом разговарамо са професором др Милијом Богавцем, власником и оснивачем Пословног и правног факултета у Београду. ….

Опширније...

Jош један факултет са новим студијским програмом из права...

“ На српском образовном простору од прошле школске године појавио се још један факултет са новим студијским програмом из права, чија делатност унапређује и проширује понуду у високом образовању. Тим поводом разговарамо са професором др Милијом Богавцем, власником и оснивачем Пословног и правног факултета у Београду…”

Опширније...

Потписан Споразум о сарадњи...

Са задовољством вас обавештавамо да је 03.11.2017 године потписан Споразум о сарадњи између Пословног и правног факултета Универзитета “Унион – Никола Тесла” и Прекршајног суда у Београду.

Приликом потписивања Споразума, декан факултета проф. др Владимир Стојановић, доцент др Живанка Миладиновић Богавац и председник суда Милан Мариновић разговарали су о организовању пракси, реализацији наставе, гостујућим предавањима и другим активностима које ће студентима Пословног и правног факултета Универзитета “Унион – Никола Тесла” омогућити стицање практичних вештина и искустава.

О актуелном стању и променама у основама система образовања у Србији

“ Сагласно саопштењу које је дала Влада Србије, мислим да је основна идеја да се новим законским решењима постави темељ квалитетнијем образовању, а да су основни циљеви на којима почивају одредбе ових кровних просветних закона унапређивање квалитета образовања…”

Опширније...

Нове студије права у Београду

Савремени друштвено-економски односи све јасније истичу чињеницу да је “знање моћ”, чиме се пред процес образовања постављају све већи захтеви ка бољом и садржајнијом едукацијом.

Опширније...

Јесте плагијат - није плагијат

Последњих неколико месеци научна и стручна јавност, као и многи српски медији, усталасани су расправама о постојању, односно непостојању, плагијата у писању, пре свега, докторских дисертација, као и о последицама које из оваквог плагирања могу проистећи.

Опширније...