ПОСЛОВНИ И ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ

Важно обавештење - начин извођења наставе у 2021/2022. години

Поштовани студенти,

настава у академској 2021/2022. години ће се одржавати уживо, на традиционални начин – у просторијама Пословног и правног факултета Универзитета МБ у Београду, Теодора Драјзера 27, као и на Академији уметности Универзитета МБ у Сремској Каменици.

Настава за прву годину студија ће почети у понедељак 04.10.2021. године (за другу, трећу и четврту годину 11.10.2021. године) и изводиће се према академском календару за академску 2021/2022. годину, а према распореду који ће бити благовремено објављен на сајтовима факултета и огласним плочама.

У случају погоршања здравствене ситуације због вируса COVID 19 и за студенте који из здравствених или других организационо-техничких разлога не буду у могућности да прате наставу уживо (боравак у иностранству и друго) – биће организована и могућност праћења online наставе.  Информације о томе ће бити благовремено доступне. 

Као што знате, Универзитет МБ поседује квалитетне просторне могућности за извођење предавања и вежби у Београду (Теодора Драјзера 27), Младеновцу и Сремској Каменици, али и техничке могућности за online начин рада.

Здравље и сигурност свих студената и запослених је увек била приоритет, али и одржавање нивоа квалитета предавања, вежби и ваннаставних активности студената.

Платформа за учење на даљину Пословног и правног факултета Универзитета МБ

Поштовани студенти,

На страници https://onlinenastava.ppf.edu.rs пронаћи ћете презентације и одговарајуће материјале помоћу којих ћете моћи да савладавате градиво које је предвиђено за зимски и летњи семестар школске 2021/2022 године.

* Наставници и сарадници ће постављати презентације и одговарајуће материјале на ову платформу за учење на даљину.

* Консултације са студентима одржаваће се путем e-mail, skype мреже и vibera.